закрыть

Бесплатная консультация

Для получения бесплатной консультации юриста,заполните заявку ниже.
Оставьте email или телефон,чтобы мы могли Вам ответить.
Опишите Вашу проблему
Отправить заявку
Бесплатная консультация
Агентство недвижимости Киевская Русь

Недвижимость Киева и Киевской области

Продажа квартир и домов в Киеве

+Добавить объявление
Телефон+380(93)611-1316
Emailinfo@realty-ukraine.net
Skypegoncharov.realty
FacebookМы на Facebook
ВКонтактеМы ВКонтакте
Риэлторские услугиНаши предложенияЮридические услугиБТИБезопасностьКонсультацииУслуги иностранцамО нас
Slideshow Image 1
УкраинаПокупкаПродажаАрендаНовостройкиКоммерческая недвижимостьКредитованиеИнвестирование




Консультация адвоката
Как открыть фирму
arou
lombardlifetourismsellyoursiteworldrealtyuahomelandbusrent

Опікуни над неповнолітніми дають згоду на укладання тих угод,які згідно з законом ці особи не мають права укладати самостійно.

Піклувальники над особами,обмежено дієздатними внаслідок зловживання спиртними напоями чи наркотичними засобами,дають згоду на укладання цими особами угод і розпорядження майном згідно з правилами,встановленими статтею 15 Цивільного кодексу Української РСР.

Опікун не має права без дозволу органів опіки та піклування укладати угоди,а піклувальник - давати згоду на їх укладання,якщо вони виходять за межі побутових.

Такими угодами є договори,що вимагають нотаріального засвідчення та спеціальної реєстрації,про відмову від майнових прав,які належать підопічному,поділ майна,поділ,обмін та продаж житлової площі,а також видача письмових зобов'язань тощо.

Органи опіки та піклування мають право,якщо це потрібно для захисту інтересів підопічних,обмежувати право одного з батьків або опікуна (піклувальника) розпоряджатися вкладом,внесеним будь-ким на ім'я підопічного.

Опікун (піклувальник),їх чоловік (дружина) та близькі родичі не мають права укладати угоди з підопічними,а також представляти осіб,що перебувають у них під опікою (піклуванням),при укладанні угод або веденні судових справ між підопічною особою та чоловіком (дружиною) опікуна чи піклувальника та їх близькими родичами.

Опікун (піклувальник) не має права дарувати від імені підопічного,а також зобов'язувати себе від його імені порукою.

Опікуни (піклувальники) подають щорічно,не пізніше 1 лютого,до органів опіки та піклування звіт про свою діяльність за минулий рік щодо захисту прав та інтересів підопічних,у тому числі щодо збереження належного їм майна та житла.

Дії опікунів (піклувальників) можуть бути оскаржені будь-якою особою,у тому числі і підопічною,в органи опіки та піклування за місцем проживання підопічного.


На главнуюК статьям

АГЕНТСТВО НЕДВИЖИМОСТИ УКРАИНЫ. Объединение риэлторов и юристов рынка недвижимости Киева. Сopyright ©2004-2012Сopyright ©2004-2012 ICT COMPANY www.infopromua.com. Все права защищены.
Выгодно продадим/сдадим вашу недвижимость
cursor

Оформление заявки

Адвокатское и риелторское объединение Украины предоставляет полный спектр услуг в сфере недвижимости. Мы с радостью готовы предложиться Вам свои услуги по продаже и аренде недвижимости в Киеве и Киевской области.

Оставьте Ваш номер телефона и наш специалист свяжется с Вами в кратчайшие сроки

Ваш номер телефона: